Ny nettside og nye satsningsområder

Ny nettside begynner å ta form for Hadeland Strykeorkester, og dermed en ny arena til å dele nytt om øvelser, konserter, seminarer, turer og annet smått og stort i orkesterets regi. Her vil vi også etterhvert få opp en kalender der alle hendelser kan legges inn, og også en fane der vi kan få takket alle våre gode støttespillere (vi må bare ha litt tålmodighet før alle detaljer kommer helt på plass..)

Aller først kan vi benytte anledningen til igjen å få takket alle utøvere og deltagere under vårens Hadelandsseminar, 28-30 april, og sende en spesiell takk til Norsk Musikkråds tildeling av midler til gjennomføring av seminaret og til Instrumenter i Fokus-midlene som ble tildelt seminarets nysatsning på kontrabass-instruksjon.

I 2016 fikk Hadeland Strykeorkester midler fra UNOFs instrumentfond til innkjøp av orkesterets første kontrabass, og etter oppstarten med kontrabass-instruksjon under årets Hadelandsseminar har orkesterets kontrabassister økt fra 1 til 2 utøvere. Regelmessig instruksjon er etablert med kontrabassist Erlend Skei fra Nittedal.

Se Hadelandsavisens innlegg fra seminaret: «All about that bass»